Ani nám v Blahobytech není lhostejné, co se právě v naší republice děje v souvislosti s šířením nového typu koronaviru COVID-19. Proto jsme se rozhodli, že bychom Vás alespoň v krátkosti rádi seznámili s prevencí a případným postupem při zjištění nákazy.

Jak bychom se měli před nákazou chránit? Všude kolem slyšíme, že bychom si měli především pečlivě mýt ruce a při kašli si zakrývat ústa nikoliv dlaní, ale rukávem. V této situaci je však rovněž nezbytné řádně o sebe pečovat, tedy dodržovat pravidelný pitný režim, dopřát si dostatek kvalitního spánku a dávat tělu pravidelný pohyb.

Jak se zachovat při zjištění nákazy? Vůbec nejdůležitější je opravdu dodržet přísnou karanténu tak, abychom neohrozili nejen své blízké, ale i okolí. Je klíčové si uvědomit, že právě řádným dodržením karantény se dá dalšímu šíření nákazy zamezit. Proto je vůbec nejlepší zcela se izolovat od svého okolí a tento čas přečkat o samotě bez jakéhokoliv kontaktu s ostatními.

Ministerstvo zdravotnictví ČR navíc v minulých dnech zřídilo bezplatnou celostátní linku 1212, na které budou lidem poskytnuty základní informace týkající se nového typu koronaviru COVID-19. Tento kontakt by měl sloužit jako základní informační linka pro občany. Je pochopitelné, že operátoři mohou být v těchto dnech značně vytížení, proto pro více informací neváhejte navštívit třeba speciálně zřízený web MZČR: https://koronavirus.mzcr.cz

Nastalá krize a s ním spojené vyhlášení nouzového stavu se pochopitelně dotklo i nás v Blahobytech, hlavu však nevěsíme, ba právě naopak. I my bychom se chtěli zapojit a společnými silami pomoci v boji proti šíření viru COVID-19.

Proto jsme se rozhodli nabídnout naše Blahobyty ke krátkodobému pronájmu za zlomek jejich běžné ceny všem těm, kterým by to mohlo v aktuální nelehké situaci pomoci. Tyto apartmány jsou určeny především lidem, kteří se kvůli momentálnímu šíření nového koronaviru ocitli v karanténě a chtějí zamezit riziku ohrožení svých blízkých a dalšího okolí. Blahobyty nabízí pohodlí stylového, dobře situovaného a plně vybaveného apartmánu v centru Prahy.

Více informací se dozvíte na našem nově zřízeném webu: https://karantena.blahobyty.cz/

Tým Blahobyty